Buiten schilderwerk

Als u blaasjes, scheuren en kieren ziet, is het noodzakelijk dat u start met het onderhoud. Vaak kunt u deze vinden bij constructie-aansluitingen van het houtwerk, glaslatten, de onderkant van de deuren en de onderdorpels.
Door de huidige kwaliteit van reparatiematerialen, zijn we in staat de verrotte gedeelten prima te vervangen en weerbestendig te maken. Na het schilderwerk ziet u dit nauwelijks meer. Uiteraard zijn er grenzen en kunnen we niet alles repareren. Indien dit het geval is, informeren wij u direct hierover.

Tip 1
De kant van uw huis of pand waar de zon het langst schijnt, is het meest onderhoudsgevoelig. Een tussentijdse inspectie (beperkt) onderhoud hiervan is aan te bevelen. Vaak gaat het om de liggende delen van de ramen en kozijnen! Dit kunt u vaak prima zelf maar daarvoor kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Tip 2
Donkere kleuren absorberen zonnestraling waardoor het hout en ijzer meer ‘werken’. Lichte kleuren weerkaatsen de zonnestraling en daardoor gaat het schilderwerk langer mee. U bespaart zo op een eenvoudige wijze tijd en geld!

Categorie
  • No categories
Zoeken
Archief